Det siger mine klienter


Sara

- Psykospirituel rådgiver og forfatter

Sasja har været en fantastisk sparringspartner for mig gennem flere år. I starten face to face og nu online, da vi geografisk er langt fra hinanden. Uanset formatet er min energi altid løftet efter vores møder. 

Sasja besidder en meget givende kombination af laserblik og hjertevarme. Hun fornemmer knivskarpt, hvor du står, også selvom det er igennem telefonen, og hun rummer alt, hvad du kommer med på så ægte vis, at det kan mærkes og gør en forskel. 

Mine allervarmeste anbefalinger.

Sisse

- Sociolog og konsulent

Det hele har simpelthen været så meningsfuldt, og Sasja rammer mig lige dér, hvor jeg er nået til i arbejdet med mig selv.

Jeg har fået en kæmpe værktøjskasse forærende, og har undervejs i sessionen fået prøvet dem alle af, sådan at de ligger klar til mig, og jeg kan trække dem frem og bruge dem som en nem og helt naturlig ting, når jeg opdager stort eller småt i min hverdag, som jeg gerne vil give opmærksomhed eller ændre.

Jeg valgte at gå til Sasja, fordi hun hviler i sig selv, er favnende og rummelig, taler om andre og sig selv på en virkelig anerkendende og kærlig måde - og samtidig ikke er bleg for at ‘skubbe’, udfordre, stille de svære spørgsmål. Enormt inspirerende person, som er personlig og vedkommende i sin coaching.

Alle mine varmeste anbefalinger af Sasja!

Jakob

- Politimand

Jeg har haft fornøjelsen af Sasjas vindende væsen i flere sessions. Hun har en naturlig, autentisk og kærlig væremåde, som danner et rummeligt åndehul, hvor det at lægge sit inderste frem bliver let og trygt.

Sasja er fænomenal til at stille de rigtige spørgsmål, give plads til refleksion og tålmodigt lytte, mens man selv finder frem til svaret. Hun stiller ofte spørgsmål, som er helt ude af umiddelbar kontekst, hvilket har været med til at give mig muligheden for at se min situation fra en anden vinkel.

Sasja er rummelig, har en dejlig energi og er et trygt valg. Hun er et skønt menneske.

Anonym kvinde

-

Jeg har gået hos Sasja til flere sessions. Både alene og sammen med min kæreste. Jeg har nogle ting med i bagagen, som vi har været nødt til at hjælpes ad med at finde ud af, fordi det ikke kun har påvirket mig, men også vores forhold.

Sasja har været rigtig dygtig til at give os nogle effektive værktøjer, som vi kan bruge sammen og hver især, og det har haft en kæmpe positiv indflydelse på vores forhold!

Hun har været en stor hjælp, og det har været enormt befriende at kunne inddrage min kæreste fuldt og helt i mine tanker, bekymringer og alt fra min fortid i det safe space, som Sasja lynhurtigt fik skabt for os.

Sasja er super sød og meget professionel. Hun udviser stor forståelse, og man mærker tydeligt, at der ligger en dyb medfølelse hos hende.

Mine varmeste anbefalinger!

Emil

- Studerende

Mine samtaler hos Sasja har været en stor hjælp under en svær tid i mit liv. Man kan allerede fra første samtale mærke, at hun har hjertet med i det, hun laver, og at hun oprigtigt brænder for at hjælpe dig godt videre. Det gjorde, at jeg altid følte mig tryg ved at åbne op.

Jeg gik altid fra Sasja med en fornyet energi og tro på mig selv.

Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Sasja!

Sanne

- Selvstændig

Jeg mødte Sasja på et af hendes kurser og blev meget hurtigt betaget af hendes måde at både forklare, men også anskue vores udfordringer på. 

Jeg var slet ikke i tvivl om, at det ville jeg have mere af. Derfor startede jeg i et online-forløb hos hende, da jeg bor på Sjælland. Jeg var måske lidt skeptisk i starten, om jeg det ville være det samme som at sidde overfor hinanden, men jeg må erkende, at jeg faktisk føler mig mere tryg ved at være hjemme, og jeg når meget dybere ind i mig selv. 

Selvom vi afstandsmæssig er så langt fra hinanden, føler jeg stadig hendes tryghed, rummelighed og altid smittende energi. 

Tak fordi du giver mig mulighed for at ”mødes” med dig!

Mariann

- Psykoterapeutstuderende

Som en kærlig, nærværende og commited terapeut skaber Sasja det forum eller den boble, så jeg slapper helt af. I tillid giver jeg slip og kommer dybere ned i lagene, og gennem hendes guidning forløses det, som har forhindret mig i at være den sande mig i kærlighed til mig selv, rummende og ufordømmende. 

Jeg kan varmt anbefale Sasja.

Emil

- Ingeniørstuderende

Jeg har været ude for en ulykke, som har ændret i mit liv. I den forbindelse har jeg benyttet mig af Sasja og hendes værktøjskasse til at opnå accept med min nye livssituation og derved finde frem til kernen af den gamle Emil, og hvad jeg skal tage med videre i den nye Emil. Det at vide, at Sasja 110% er på mit hold og forsøger at hjælpe mig, uanset hvilke spørgsmål, der stilles, er guld værd for mig. 

Sasja er dygtig til at komme i dybden, få bearbejdet de tunge emner og rundet fint af, så jeg aldrig har en følelse af at blive smidt ud eller forladt efter en hård samtale. 

Sanne

- Lærer og psykoterapeut

Jeg har flere gange været i psykoterapi hos Sasja. Det, jeg oplever, er at føle mig mødt, der er ikke noget rigtigt eller forkert blot blidhed.

Gang på gang har jeg oplevet at få stillet reflekterende spørgsmål, fået tid til at mærke ind og efterfølgende fået indsigter, som har givet mig en helt ny forståelse af mig selv.

Den fastlåsthed jeg ofte føler, når terapien starter, er forløst, og jeg er klar til igen at tage ansvar for mit liv.

Befriende!

Lotte

- Teknisk assistent og coach

Af Sasja bliver jeg mødt med en inderlighed og en ægthed, som giver mig tryghed til at åbne op og mærke efter. Hun har et stort inviterende hjerte. 

Tak!

Alice

- Selvstændig

Jeg har oplevet Sasja som en yderst kompetent coach, der formåede at tage udgangspunkt i mig, lytte aktivt og stille de rette spørgsmål, som fik mig selv til at komme frem til nye indsigter. 

Jeg har følt mig tryg og turdet åbne op.

Henriette

- Privat dagplejemor

Jeg har fundet troen på mig selv og mine værdier. Sasja giver én ro og plads til at finde sig selv.

Pernille

- Fastholdelseskonsulent

Jeg har fået en masse redskaber, som hjælper mig med at styre mine tanker og følelser.

Thomas

- Skolelærer

Jeg er blevet klogere på det, som er min virkelige motivation.